Binance Learn And Earn Jawaban kuis : RUNE, BSW & JASMY

closethenews.com - 2022/06/5

Binance Learn And Earn Quiz Answers: Seluruh kuis Learn& Earn miliki dari Binance Academy hendak disiarkan pada 2 Juni 2022 di mana Kamu dapat memperoleh cryptos free senilai sampai$9.


Binance hendak lekas meluncurkan program Binance Learn& Earn putaran selanjutnya, di mana pengguna bisa mendapatkan pengetahuan tentang blockchain serta memperoleh crypto cuma dengan menuntaskan kursus serta kuis.


Hendak terdapat banyak kuis belajar& miliki semacam THORchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, Tezos, Immutable X, Multichain, Harmony, Qutm, Woo network, Terra, Polkastarter, Ankr, dll.


Seluruh pengguna baru yang mendaftar buat akun Binance sehabis 2 Juni 2022, 07: 00( UTC) serta menuntaskan KYC, bisa berpartisipasi dengan membaca postingan, menyaksikan video, serta menuntaskan kuis mulai 2 Juni 2022, 07: 00( UTC).


Pengguna yang penuhi ketentuan hendak mempunyai peluang buat menerima jumlah RUNE, BSW, JASMY, ataupun token yang sudah didetetapkan lebih dahulu dari proyek lain, bergantung pada kursus ataupun kuis yang mereka selesaikan. 

key
margin quiz binance, futures quiz binance, quiz binance, quiz futures binance, quiz margin binance, quiz binance futures, quiz binance margin, binance quiz futures, jawaban future quiz binance, binance quiz margin, binance earn quiz


Binance THORChain Quiz Answers


 

Q1) What is the native coin of THORChain?
Answer: RUNE
Q2) How many types of users are there in THORChain?
Answer: 4

Q3) What is the total supply of THORChain’s native coin? 
Answer: 500 million
Q4) What are the use cases of THORChain’s native coin?
Answer: Governance, incentivization, settlement & network security
Q5) How does THORChain secure its network?
Answer: Tendermint Byzantine Fault Tolerance, Cosmos-SDK & Threshold Signature Scheme (TSS)
Q6) How would a BTC-to-ETH swap happen on THORChain?
Answer: Internally, there will be a BTC – RUNE swap, and then a RUNE to ETH swap
Q7) Which of the following statements is true?
Answer: RUNE is used to subsidize gas fees and reward Liquidity Providers and Node Operators
Q8) Who Secures The Network?
Answer: Node Operators
Q9) THORChain is a layer 2 DEX
Answer: False
Q10) What is the role of trader in the THORChain’s native ecosystem?
Answer: Function as an oracle to deliver data

Binance Biswap Quiz Answers

 

Q1) What is the current BSW emission rate per block?
Answer: 16 BSW
Q2) What is the maximum swap referral reward on Biswap?
Answer: 20%
Q3) What is the trading fee on the Biswap NFT Marketplace?
Answer: 0.1%
Q4) Biswap is a___
Answer: Decentralized exchange utilizing an AMM model
Q5) Who was Biswap audited by?
Answer: Certik

Q6) Biswap’s core products include
Answer: All are correct
Q7) How is the Biswap NFT Marketplace trading fee distributed?
Answer: Distributed equally between buyers and sellers in Robi Boosts.
Q8) What is Biswap’s native token?
Answer: BSW
Q9) Biswap’s core products include
Answer: All are correct



Binance Jasmy Quiz Answers

 

Q1) In which of the following ways will you not be able to obtain JASMY metaverse tokens in the future? 
Answer: PoW (Proof of Work)
Q2) How many JASMY tokens are allocated to the Jasmy Metaverse Fund?
Answer: 1 billion
Q3) Jasmy is based in Japan. True or false?
Answer: True
Q4) Which of the following is a characteristic of the Jasmy Metaverse? 
Answer: All are correct
Q5) What does the Metaverse Fund support?
Answer: All are correct
Q6) Which exchanges is Jasmy listed on?
Answer: All are correct
Q7) What is Jasmy’s goal?
Answer: To promote data democracy
Q8) Jasmy is making its foray into?
Answer: Metaverse


TAQ
margin quiz binance, futures quiz binance, quiz binance, quiz futures binance, quiz margin binance, quiz binance futures, quiz binance margin, binance quiz futures, jawaban future quiz binance, binance quiz margin, binance earn quiz